Recensor

Üdvözlünk a Recensor blogon!

2023. július 27. - Recensor

A Recensor egy filmes blog! Isten hozott!

Ami a szerző (bloggazda) bemutatkozását illeti. Filmrajongó vagyok gyerekkoromtól kezdve és amellett grafomán is (a blogok mellett évek óta dolgozom egy regényen, mely az istennek se akar elkészülni). Elméleti munkát végzek, a szabadidőm pedig a filmeké. No meg a blogolásé. Szeretem a thrillereket, utána jönnek a háborús filmek, akciók, sci-fik, Marvelek, horrorok, krimik, vígjátékok, drámák, életrajzi filmek, fantasyk, disztópikus filmek, a Star Wars Univerzum és minden, amiben van egyéniség, egyediség, fantázia és stílus.

A "recensor" egyébként latin szó és bírálót vagy elemzőt jelent. A recensiók pedig elemző kritikák [latin] melyek egy-egy könyvről vagy filmről készülnek. Na ezeket írja a recensor.

A blog szimbóluma a "spining top" melyet az Eredet (Inception) című Christopher Nolan filmben használnak az álmok és a valóság megkülönböztetésére. A blogra két okból került: egyrészt mert szeretem ezt a filmet, másrészt mert a filmek világa is egy álomvilág, melyben jó elmerülni és néha a recensor spinning topja mutatja meg, hogy mennyire volt valósághű a történet.

Ha írnál, ide címezd soraid: recensor77@gmail.com.

recensor3_also.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://recensor.blog.hu/api/trackback/id/tr6818180605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása